Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Dagplejen Ofte stillede spørgsmål om dagplejen

Ofte stillede spørgsmål om dagplejen

Dagplejen er et særligt tilbud, fordi det giver mulighed for, at børnene kan være i faste små grupper med en fast voksen hele dagen, hver dag. Det giver trygge relationer, faste rammer og mulighed for et særligt nærvær. Dagplejen er et godt tilbud til alle børn. 

 

"Vores ældste gik i Hørsholm Kommunale Dagpleje, og vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at det også var det rigtige for de to små. Det er vores overbevisning, at dagplejen er det bedste pasningstilbud i Hørsholm. Der er så meget nærvær, glæde og læring. Det nyder hele vores familie godt af." 

 

"Med et corona-barn, der har haft brug for tryghed og nærvær, så har dagplejen været helt perfekt med de hyggelige og hjemlige omgivelser. Det bånd, som man får til sin dagplejer både som forældre og barn, er så specielt. Det finder man ikke andre steder. Det er blevet som et ekstra hjem for vores dreng, hvor han har knyttet nære venskaber."

Hvis din faste dagplejer er syg eller har ferie/afspadsering, kommer dit barn i gæstepleje. Gæstepasning vil enten forgå hos den anden dagplejer eller i Hørsholm Børnegård

Sygdom eller ferie/afspadsering kan naturligvis også betyde, at der er gæstebørn hos dit barns dagplejer. Det samlede antal børn kommer dog aldrig over fire. 

 

Der er intet der peger på, at dagplejebørn skulle blive mindre klar til børnehave, end børn, der går i vuggestue.

I dagplejen har vi fokus på sproglig, motorisk og social udvikling, og vi følger den pædagogiske læreplan på lige fod med alle andre institutioner.

Dagplejen har tilknytning til en vuggestue, Hørsholm Børnegård, hvor børnene kommer ugentligt på besøg til gymnastik, hvilket giver dem et indblik i institutionslivet, så det ikke er fremmet for dem.

Dagplejen
Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm

Telefon: 20 46 78 76
dagplejen@horsholm.dk

Åbninstider